Tavshedspligt samt håndtering af personlige og personfølsomme oplysninger


Jeg arbejder ud fra gældende etikregler for danske psykologer. Disse regler for faglig kvalitet i det terapeutiske arbejde er desuden supplerede af den europæiske persondataforordning der kræver særlig sikkerhed vedrørende håndtering af personfølsomme oplysninger i alle private og offentlige virksomheder samt sikrer borgerens ret til kontrol med egne data.

Jeg er forpligtet til at føre journal over samtaler samt opbevare journalen i 5 år hvorefter den slettes.

Oplysningerne bruges til klientadministration og for at sikre en optimal behandling. Journaler opbevares aflåst eller i arbejdscomputer med adgangskode.

Du har ret til at se din journal og få korrigeret evt. fejl samt få evt. mangler tilføjet.

Ved sygesikringshenvisning er jeg forpligtet til at informere egen læge om opstart samt afslutning af samtaler.

Ved videregivelse af personlige oplysninger til andre instanser vil jeg indhente dit skriftlige samtykke og min praksis er at du får indholdet til gennemlæsning inden videregivelse. Det bliver sendt som sikker post eller sikker/krypteret mail.


Kontaktinfo:

Du kan kontakte mig på:
Email: mail@psykolog-klinikken.dk

Jeg vil bede dig være opmærksom på at det ikke er sikkert at skrive personlige og personfølsomme oplysninger via almindelig mail. Bl.a. vil jeg ikke anbefale at du skriver cpr nummer og oplysninger om problemstilling i almindelig mail.

Ved henvendelse er du derfor velkommen til at bede mig maile dig et link til sikker mail, hvori du kan skrive personlige oplysninger.


eller på: Tlf: 2261 1920
Telefontid: Mandage mellem kl. 9:30 og 10:30.

Tilskud:

Til dit forløb hos mig på Psykolog-Klinikken har du i visse tilfælde mulighed for at modtage tilskud med henvisning fra din egen læge eller tilskud fra sundhedsforsikring.

For yderligerer info klik her

Hvis du er medlem af danmark, så giver de også tilskud til psykologsamtaler.
Ellers skal du selv betale det fulde honorar.


Vis Psykolog-klinikken på et større kort