Baggrund

Jeg har arbejdet som privatpraktiserende psykolog her i Kolding siden 2008. Baggrunden for mit arbejde som psykolog er:

Erfaring
Jeg har en bred psykologfaglige baggrund. Før jeg begyndte arbejdet i min klinik, arbejdede jeg i offentligt regi indenfor: psykiatrien, hjerneskadeområdet samt afklaring i forhold til beskæftigelse.

Uddannelse
Jeg er uddannet cand. psych. ved Århus Universitet i 2001. 2008 blev jeg autoriseret af Psykolog Nævnet under Dansk Psykolog Forening

Kortere kurser
Jeg har sideløbende hermed opkvalificeret mig ved kortere kurser hovedsageligt afholdt af Dansk Psykolog Forening indenfor områderne: psykologisk undersøgelse og diagnostik, oplevelsesorienterede teknikker, psyko-traumatologi, stresshåndtering, tegneterapi og hypnose.

Supervision
Jeg får løbende supervision på mit terapeutiske arbejde for at sikre en god og stabil kvalitet.

Udgangspunkt
Jeg betragter den terapeutiske arbejde som et samarbejde mod et fælles defineret mål. Jeg bidrager med min psykologfaglige viden fra teori og praksis. Du med åbenhed og kendskab til dig selv og din unikke, individuelle historie. I vores samtale er respekten for din oplevelse derfor vigtig som grundlag for det terapeutiske arbejde.


Kontaktinfo:

Du kan kontakte mig på:
Email: mail@psykolog-klinikken.dk

Jeg vil bede dig være opmærksom på at det ikke er sikkert at skrive personlige og personfølsomme oplysninger via almindelig mail. Bl.a. vil jeg ikke anbefale at du skriver cpr nummer og oplysninger om problemstilling i almindelig mail.

Ved henvendelse er du derfor velkommen til at bede mig maile dig et link til sikker mail, hvori du kan skrive personlige oplysninger.


eller på: Tlf: 2261 1920
Telefontid: Mandage mellem kl. 9:30 og 10:30.

Tilskud:

Til dit forløb hos mig på Psykolog-Klinikken har du i visse tilfælde mulighed for at modtage tilskud med henvisning fra din egen læge eller tilskud fra sundhedsforsikring.

For yderligerer info klik her

Hvis du er medlem af danmark, så giver de også tilskud til psykologsamtaler.
Ellers skal du selv betale det fulde honorar.


Vis Psykolog-klinikken på et større kort